Aktiver eller deaktiver sporing

Sporing er en måte å registrere detaljert informasjon om programmets aktivitet. Kasperskys kundeservice spesialister bruker sporingsfiler for å feilsøke problemer. Du kan aktivere programhendelseslogging for å lage sporingsfiler og sende dem til kundeservice hvis du blir bedt om det. Som standard er hendelseslogging deaktivert i programmet.

Aktiver logging av data for å spore filer

Deaktiver logging av data for å spore filer

Viktig: Slå kun på sporing når en kundeservice spesialist ber deg om det.